Nieuwe Audi A6 Avant in de showroom

 

De nieuwe Audi A6 Avant staat vanaf vandaag in de showroom van Ames Audi Centrum in Dordrecht. De nieuwe Audi A6 Avant imponeert met zijn ruime interieur, de modernste digitale technieken en een elegant uiterlijk met sportieve trekjes. Tel daar zijn innovatieve rijassistentiesystemen bij op en het is duidelijk dat deze station opnieuw toonaangevend is in het zakelijk segment.

Achtste generatie 

Met de nieuwe A6 presenteert Audi de achtste generatie van zijn succesvolle luxe-auto. Audi introduceert tal van innovaties die binnen dit segment geheel nieuw zijn. Of het nu gaat om digitalisering, comfort of sportiviteit - de elegant vormgegeven Audi A6 is de alleskunner in de businessklasse.

De nieuwe Audi A6 Limousine is al langer bij ons te bewonderen in de showroom van Ames Audi Centrum in Dordrecht. 

 

Bekijk de Audi A6

Lees ook

Nieuwe Audi A6 Limousine in de showroom ma, 02 juli
De landelijke marktintroductie van de nieuwe Audi A6 Limousine vindt plaats op 5 juli en wij hebben dit exclusieve model al beschikbaar in de showroom van Ames Audi Centrum in Dordrecht. Met de nieuwe A6 presenteert Audi de achtste generatie van zijn succesvolle luxe sedan. Audi introduceert tal van innovaties die binnen dit segment geheel nieuw zijn. Of het nu gaat om digitalisering, comfort of sportiviteit - de elegant vormgegeven Audi A6 is de alleskunner in de businessklasse. Het volledig digitale MMI-aanraakresponssysteem maakt intuïtieve bediening mogelijk. Daarnaast is de nieuwe A6 voorzien van intelligente oplossingen op het gebied van connectiviteit en assistentiesystemen. Alle motoren zijn standaard uitgerust met Mild Hybridtechniek voor meer comfort en efficiëntie.
Eerste beelden nieuwe Audi A6 Avant wo, 11 april
In februari dit jaar lanceerde Audi een nieuwe generatie A6, waarbij eerst alleen de beelden van de nieuwe A6 Limousine werden vertoond. Daar komt nu verandering in: dit is dé nieuwe Audi A6 Avant. Het is nog te vroeg om veel over deze nieuwe stationwagen te zeggen, maar deze nieuwe variant oogt dankzij de grotere lichtmetalen velgen iets sportiever. Zo bezit de auto een vlakker liggende achterruit waardoor de wagen een dynamischer uiterlijk heeft. Qua bagageruimte (585 liter) lijkt er vooralsnog geen verschil te zitten met zijn voorganger.