Ames levert Volkswagen Transporter aan Discovery college

Ames levert in samenwerking met AA Lease een nieuwe Volkswagen Transporter aan Discovery College. Deze school valt onder de Stichting Yulius. De school had een mobiliteitsbehoefte om scholieren uit de gehele regio scholieren te kunnen vervoeren van woon naar schoollocatie en/of stage locatie. In samenwerking met AA Lease en Ames Autobedrijf is er op een creatieve manier voor gezorgd dat er een betrouwbare en representatieve Transporter binnen het gestelde budget is geleverd. Wij wensen Discovery College veel plezier en succes met hun nieuwe bus. 

Betrokken ondernemen? Ames staat er achter!

Ames heeft maatschappelijk betrokken ondernemen al jaren hoog in het vaandel staan. Zo hebben wij in de afgelopen periode ook veel bereikt waar wij trots op zijn. Dat we op deze manier Discovery College letterlijk op weg kunnen helpen vinden wij enorm belangrijk. Bovendien past dit dus ook uitstekend in onze visie om diverse lokale maatschappelijke organisaties in de regio te steunen.  

Over Discovery College

We bieden onderwijs met een duurzaam perspectief. We creëren samen met leerlingen en ouders een omgeving waarin leerlingen hun talenten ontdekken en zich verder ontwikkelen.

Het Discovery College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs. Wij bieden onderwijs aan leerlingen met (een vermoeden van) een psychische stoornis. Wij verzorgen goed onderwijs gecombineerd met specialistische onderwijskundige zorg.

Lees meer

Lees ook

Ames sluit contract met Rotterdamse Sporticonen ma, 04 maart
Rotterdamse Sporticonen is een stichting met ANBI-status (goed doel) dat de sporthelden van Rotterdam als motivatie gebruikt voor kinderen om meer te sporten en meer plezier aan sporten te beleven. Kinderen is alle kinderen, dus ook die met een geestelijke of lichamelijke beperking. Het eerst contact met Leen de Koning dateert van de zomerborrel van de Dirk Kuyt Foundation in Noordwijk. Een tweede gesprek tussen Leen de Koning en Pim Blokland, Bestuurslid van Rotterdamse Sporticonen, mondde uit in de samenwerking die tijdens De Dirk Kuyt Cup werd bekrachtigd.
Volkswagen toont ultieme Crafter-rolstoelbus di, 24 oktober
Volkswagen Bedrijfswagens toont de nieuwe Crafter-rolstoelbus als Nederlandse primeur op Taxi Expo in Houten. Deze nieuwe versie van de Crafter is op maat gebouwd voor multifunctioneel personenvervoer. De nieuwe Volkswagen Crafter is met zijn moderne uitstraling, innovatieve technologie en betaalbare kwaliteit bij uitstek geschikt voor ombouw tot rolstoelbus.