Audi A8 nu in de showroom bij Ames Audi Centrum

De splinternieuwe Audi A8 is voorzien een nieuw designtaal, touch-bediening, functies voor autonoom rijden en een ongekend hoge afwerkingsgraad. Met de nieuwe Audi A8 is de toekomst in het topsegment gearriveerd. De nieuwe Audi A8 is nu bestelbaar en sinds november te bewonderen bij Ames Audi Centrum.


De compleet nieuwe Audi A8 beleefde op 11 juli zijn wereldpremière tijdens de Audi Summit in Barcelona.
De Audi A8 is een nieuw familiegezicht en zet haar slogan ''Voorsprong door Techniek'' kracht bij met een innovatief touchscreenbediening en het consequent doorvoeren van elektrificatie in de aandrijflijn. De Audi A8 is ook de eerste productieauto ter wereld die vergaand is voorbereid op autonoom rijden. Vanaf 2018 neemt Audi innovatieve functies als parking pilot, garage pilot en traffic jam pilot in productie.


Meer informatie Audi A8

Lees ook

Ames Audi Centrum decor van Beursvloer Dordrecht ma, 04 december
Maandagavond 13 november was het Ames Audi Centrum het decor van de eerste Beursvloer in Dordrecht. Meer dan 150 deelnemers van maatschappelijk betrokken organisaties en Dordtse bedrijven deden hieraan mee. De avond werd geopend door burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff. ''De maatschappelijke Beursvloer is een evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. Het gaat om vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin.''
Kom 7 april naar de Amega Banendag do, 08 maart
Wegens het succes van vorig jaar, organiseren wij dit jaar wederom onze Amega Banendag! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de automotive branche en wil jij weten welke mogelijkheden wij jou allemaal te bieden hebben? Dan zien wij jou graag op 7 april a.s.. Aanmelden kan via: www.werkenbijamega.nl/banendag. Nu al nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures of wil je gelijk solliciteren? Kijk dan op: www.werkenbijamega.nl. Tot 7 april!